Kim Kardashian onthult nieuwe naam shapewear-collectie na bakken kritiek

Een goede zet, vinden haar fans

Kim Kardashian
Stefanie KeenanGetty Images

Nadat Kim Kardashian bakken kritiek kreeg op de naam van haar shapewear-collectie, genaamd Kimono, heeft de realityster nog eens goed nagedacht over de merknaam van haar nieuwste ondergoedlijn. Op Instagram schrijft ze dat ze de meningen en feedback van haar volgers altijd serieus neemt, en dus brengt ze de collectie nu uit onder een andere naam.

Kim Kardashian verandert merknaam

Eerder liet Kim al weten bezig te zijn met een nieuwe naam voor haar ondergoedlijn. Die beslissing nam de realityster nadat ze flink onder vuur kwam te liggen vanwege de keuze voor Kimono als naam. De naam was volgens de realityster een referentie naar haar eigen naam. Toch associeerden haar volgers het met het traditionele Japanse kledingstuk. De misser werd uitgebreid besproken op social media onder de trending hashtag #KimOhNo. Even later verzocht zelfs de burgemeester van Kyoto Kim de naam van haar ondergoedlijn te veranderen.

Reactie van Kim
Na alle commotie liet de realityster op social media weten over een nieuwe naam na te denken. "Ik pleit voor inclusiviteit en diversiteit met mijn merk en producten. Na lang nagedacht te hebben, heb ik besloten om de lijn opnieuw uit te brengen onder een nieuwe naam", schreef ze vorige maand op Twitter. En die naam heeft de moeder van vier nu dus bekendgemaakt.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kimono wordt SKIMS Solutionwear
"Mijn fans en volgers zijn een grote bron van inspiratie voor mij, ik luister altijd haar hun feedback en meningen. Ik ben ontzettend blij dat zij hun ideeën voor een nieuwe merknaam met me hebben gedeeld", schrijft de realityster op Instagram. "Na lang wikken en wegen presenteer ik jullie nu vol trots SKIMS Solutionwear." In de reacties laten haar volgers weten dat de naam die ze gekozen heeft, veel beter is. "Goed gedaan Kim", en "Ik hou van die naam", klinkt het in de reacties. Het ondergoed is verkrijgbaar in de maten XXS tot 5XL.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs