Zo ziet het 9-jarige meisje uit Missy Elliotts 'Work It'-video er nu uit

Ze danst nu als 26-jarige opnieuw op de hit

alyson-stoner-vma-2019
Jim SpellmanGetty Images

Hiphop-legende Missy Elliott heeft haar officiële comeback gemaakt. In de afgelopen dagen dropte ze een nieuw album én trad ze op tijdens de Video Music Awards van MTV. Ze zong verschillende (oude en nieuwe) nummers tijdens de Award-show, waaronder haar hit Work It.

Het nummer en de bijbehorende videoclip verschenen in 2002 en waren razendpopulair. Missy ging samen met een groep dansers helemaal los in de video. Één van die dansers was de 9-jarige Alyson Stoner, die later ook doorbrak als actrice. Missy besloot de danseres opnieuw te vragen voor haar VMA-optreden. Een inmiddels 26-jarige Alyson danste opnieuw op Missy Elliotts Work It en Twitter is razend enthousiast.

Alyson Stoner danst op Work It tijdens VMA's

Op het moment dat Missy klaar was met Get Ur Freak On en overging op Work It, verscheen Alyson plots op het podium in knalgeel trainingspak. Dat ze het dansen met de jaren niet verleerd is, werd al duidelijk toen ze een rol kreeg in Step Up 3. En ze is alleen maar beter geworden, blijkt nu. Bekijk Alysons dansgedeelte vanaf 03:19:

Even ter vergelijking, dit is Alyson in Missy's originele videoclip (vanaf 2:30):

Op Twitter is Alyson Stoner hét gesprek van de dag.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs