Monica Geuze gaat dochtertje Zara-Lizzy bijna niet meer filmen

Slecht nieuws voor de fans van baby zus

Monica Geuze
Marc de Groot

In een nieuwe vlog vertelt Monica Geuze (24) dat ze zichzelf er de laatste tijd op heeft betrapt dat ze steeds minder in het weekend filmt. Daar heeft ze een verklaring voor, zo licht ze toe in de video die gisteren op haar YouTube-kanaal is verschenen. "Ik ben me er minder prettig bij gaan voelen om Zara-Lizzy en Mason te filmen." En dat gaat ze vanaf nu dan ook minder doen, iets waar ze al eerder over nadacht.

Minder van Zara-Lizzy in vlogs Monica

"Ik heb dat het afgelopen jaar wel gedaan, toen Zara-Lizzy nog een babytje was, maar ze is nu alweer een tijdje één. Ze krijgt steeds meer een persoonlijkheid, je ziet echt wie ze is", legt de vlogger uit. Dat wil Monica liever minder laten zien, omdat ze denkt dat haar dochter daardoor kwetsbaarder is. "Mensen die zij helemaal niet kent, kunnen iets vinden of zeggen over haar, en dat voelt eigenlijk helemaal niet zo chill."

Zo min mogelijk in beeld
Monica vindt het naar eigen zeggen altijd heel fijn om even in het buitenland te zijn, omdat niemand haar daar kent. En juist omdat ze dat zelf als prettig ervaart, wil ze het Zara-Lizzy niet aandoen om straks naar school te moeten gaan en ook een beetje zo'n gevangen gevoel te hebben. Dat betekent echter niet dat Monica haar dochter nóóit meer zal filmen. "Ze is natuurlijk een groot deel van ons leven, en ik heb nou eenmaal besloten om mijn leven te delen met jullie. Maar ik ga het wel zoveel mogelijk beperken."

Wel een beetje jammer
De vlogger licht haar besluit nu alvast toe, omdat ze al regelmatig comments leest waarin haar volgers vragen waar Zara-Lizzy is. "Ze is natuurlijk eigenlijk altijd wel met ons, maar ook thuis heb ik zoiets van: dit is haar veilige omgeving, ik wil haar daar niet de hele tijd filmen. Het is ook nog een kind, dus ze kan daar zelf ook helemaal niks van zeggen of vinden. Ik hoop dat jullie dat begrijpen." Ze snapt het als haar volgers dat jammer vinden, want dat vindt ze zelf eigenlijk ook wel een beetje. "Het zijn ook een soort van herinneringen die je vastlegt, maar ik kan ze natuurlijk ook vastleggen zonder ze aan de wereld te tentoonstellen."

Bekijk de hele vlog van Monica hieronder. Vanaf de 26e minuut licht ze haar besluit toe.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs