Billie Eilish woedend nadat tijdschrift haar topless op cover zet

Ze had geen toestemming gegeven hiervoor

billie-eilish
Mark SaglioccoGetty Images

Billie Eilish is het nieuwe covermodel van het Duitse tijdschrift Nylon. Allemaal leuk en aardig, zul je denken. Maar er zijn een paar problemen: de 17-jarige Billie wordt afgebeeld als een kale, naakte robot; de zangeres heeft geen toestemming gegeven voor de cover; en, zoals je misschien wel voelt aankomen, is Billie Eilish woedend.

Reactie Billie Eilish op robot cover van Duitse Nylon

Toen de zangeres de onaangename verrassing op de Instagram van Nylon ontdekte, besloot ze meteen te reageren. Ze plaatste een uitgebreide tekst onder de Insta post:

"Wat is dit voor een onzin? 1. Ik ben nooit benaderd door Nylon en heb helemaal niets gehoord over dit item. En mijn team ook niet. 2. Dit is niet eens een echte foto van mij. Ik heb geen enkele creatieve input hierin gehad. 3. Waarom maken jullie een foto van mij zonder shirt?? Dat nep is?? Terwijl ik 17 ben? En als cover???? Zelfs als de foto bedoeld was als een soort robotversie van mij... ik heb op geen enkele manier toestemming gegeven. 4. EN JULLIE VERWIJDEREN AL MIJN HAAR, VERDOMME? Boeee voor jullie!"

Reactie van Nylon
De Duitse Nylon heeft inmiddels gereageerd op Billie's reactie. Onderin de originele Instagrampost met de cover, richten ze zich tot de zangeres en haar fanbase:

"Het was nooit onze intentie voor deze cover om een look te creëren die verwarrend of beledigend is voor Billie Eilish. We wilden juist haar impact en werk eren door deze avatar te creëren, die deel uitmaakt van een reeks covers die de kracht van digitale wonderkind-artiesten benadrukt. Deze avatar is een 3D kunstwerk en toegewijd aan haar prestaties en het positieve effect dat zij heeft op miljoenen mensen wereldwijd - waaronder wij."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs