Temptation-koppel Channah en Quentin maken geslacht baby bekend

Eindelijk weten we wat het wordt

Channah en Quentin
Temptation Island VIPS

Het duurt niet lang meer voordat Channah en Quentin uit Temptation Island VIPS ouders worden van hun eerste kindje. Tijd voor een gender-reveal dus, nu de bevalling zo dichtbij komt. In hun eigen realityserie op het YouTube-kanaal van LINDA.meiden onthullen de twee of ze een meisje of een jongen krijgen.

Geslacht baby Channah en Quentin

En die reveal wordt groots aangepakt tijdens een babyshower waar al hun vrienden en familie bij aanwezig zijn. Maar Channah en Quentin zouden Channah en Quentin niet zijn, als die onthulling vlekkeloos zou verlopen. Het geslacht is nog niet bekendgemaakt, of Channah schreeuwt alles al bij elkaar omdat een van de versieringen vlam vat. Gelukkig is daar Quentin, die snel actie onderneemt en nog voordat óók het huis in brand staat de versiering naar buiten weet te werken. De held.

Jongen of meisje?
Goed, terug naar de gender-reveal. Channah legt uit dat ze na de 3D-echo een envelop kreeg met het geslacht erin. Die heeft ze vervolgens aan de taartenbakker gegeven met de opdracht om een taart te maken met daarin een vulling in de kleur van het geslacht. Zo gezegd, zo gedaan, en zodoende komt het stel erachter dat ze een jongetje krijgen. Gegil! Gejuich! De twee zijn dolblij met het nieuws, want dan "wordt het een grote broer", aldus Channah, en "kan-ie later mee naar de sportschool, trainen met papa", aldus Quentin.

Bekijk de bekendmaking van het geslacht in de video hieronder. Halverwege de tweede minuut snijden Channah en Quentin de taart aan.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs