Vader Meghan Markle zoekt opnieuw de pers op en haalt uit naar dochter

'Ze blijft me negeren'

Meghan Markle
Max Mumby/IndigoGetty Images

Thomas Markle, de vader van Meghan Markle, heeft in een interview met The Mail on Sunday opnieuw uitgehaald naar zijn dochter en prins Harry. In het interview noemt hij Harry en Meghan "hypocriet", en zegt hij dat de kritiek die ze laatst over hen heen kregen door met een privévliegtuig te vliegen, "hun eigen schuld is".

Thomas Markle zoekt opnieuw de pers op

De verstandhouding tussen Meghan en haar vader is al even niet meer wat het geweest is. Sinds begin vorig jaar heeft Thomas Markle geen contact meer met zijn dochter. Vlak voor de royal wedding poseerde Meghans vader voor de paparazzi en sprak hij meerdere keren met de pers over het gebrekkige contact met zijn dochter. En nu zoekt Thomas Markle dus opnieuw de publiciteit op.

Geen contact
Aan The Mail on Sunday laat hij weten ongeveer een maand geleden, toen de Duchess of Sussex 38 jaar werd, nog een kaartje naar haar te hebben gestuurd, maar daar geen reactie op te hebben ontvangen. "Ik heb geen idee of ze het heeft gekregen", zegt hij tegen de krant. De vader zou zich naar eigen zeggen de laatste tijd op de achtergrond hebben gehouden om Meghan de kans te geven om contact te zoeken. Nu dat niet gebeurt, heeft hij opnieuw besloten om de pers op te zoeken. "Ik ga weer praten, want ze blijven me negeren."

Kritiek
Ondanks dat vader Markle dus een interview geeft om de aandacht van zijn dochter te trekken en weer contact met haar te krijgen, spreekt hij zich verrassend genoeg ook negatief uit over het Britse koningsstel. Zo noemt hij hen "hypocriet", omdat Meghan dus haar eigen vader "en de rest van de familie doodzwijgt". Ook doet Thomas nog een schepje bovenop de kritiek die Harry en Meghan onlangs kregen. Het stel kwam onder vuur te liggen nadat ze met een privévliegtuig naar Nice vlogen, terwijl ze ook aandacht vragen voor het milieu en de klimaatverandering. Over die ophef zegt Thomas Markle: "Dat is hun eigen schuld. Je kunt niet het ene zeggen, en dan het andere doen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs