Wil je zien: dochtertje Doutzen Kroes steelt nu al kleding van haar moeder

En ze is pas vijf (!) jaar

Doutzen Kroes
George PimentelGetty Images

Doutzen Kroes moet thuis nu al een oogje in het zeil gaan houden. Haar dochtertje Myllena Mae is dan misschien pas vijf jaar, maar heeft zo te zien al de kledingkast van haar moeder ontdekt. Op Instagram deelt het topmodel geestige beelden van haar dochtertje die met verschillende items aan de haal gaat.

Dochtertje Doutzen Kroes houdt verkleedpartij

Ongelijk kunnen we de kleine Myllena niet geven, want als Doutzen onze moeder zou zijn geweest, hadden wij het ook wel geweten. Op de beelden zien we hoe de vijfjarige Myllena een trui, twee zonnebrillen – één op haar hoofd en één in haar haren, juist – en een paar witte laarsjes (met best wel een flinke hak) tevoorschijn heeft getoverd en zichtbaar plezier heeft in het verkleedpartijtje. "Kan ze misschien mijn kast alleen laten?", schrijft Doutzen bij de onderstaande beelden. Van wie zou ze die liefde voor mode en kleren toch hebben?

Dochter Doutzen Kroes
Doutzen KroesInstagram
Dochter Doutzen Kroes
Doutzen KroesInstagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs