Fabrizio reageert op breuk met Pommeline: 'Ik heb haar enorm gekwetst'

De Temptation-deelnemer is goudeerlijk

Fabrizio en Pommeline
Temptation Island VIPS

Dat Temptation Island VIPS een emotionele rollercoaster was voor Pommeline en Fabrizio, blijkt niet alleen uit de afleveringen, maar ook uit hun break-up die Pommeline eind juli op Instagram aankondigde. En daarop heeft Fabrizio nu voor het eerst uitgebreid gereageerd.

Fabrizio reageert op breuk met Pommeline

Op Instagram Stories nam de Temptation-deelnemer dit weekend de tijd om vragen van zijn volgers te beantwoorden. Dat er (voornamelijk) vragen over Temptation gesteld werden, kwam voor niemand natuurlijk onverwacht. "Zou het ooit nog goed komen tussen jou en Pommeline?", zo luidt één van de vragen. Fabrizio's antwoord is goudeerlijk en heel duidelijk.

Gekwetst
"De waarheid is dat dit niet meer goed komt", schrijft de Temptation-deelnemer, zo is te zien op schermafbeeldingen van de Instagram Story-post genomen door RTL Boulevard. "Ik heb destijds een einde gemaakt aan de relatie. Weliswaar niet op de meest respectvolle manier. Ik heb Pommeline enorm gekwetst", gaat Fabrizio verder. "Ik was egoïstisch en stond niet stil bij de schade die ik had aangericht." Toch is het volgens de oud-verleider beter zo. "Logisch dat ze veel voor me heeft betekend, maar ze zou nooit echt gelukkig geworden zijn met mij. Dit is het beste voor ons beiden."

Op weg naar geluk
Terwijl beelden van Pommeline in Temptation Island VIPS doen vermoeden dat de blondine nooit over de breuk van de twee heen zal komen, is dat volgens 'Fabri' toch wel het geval. "Ze is in mijn ogen eindelijk weer op weg naar haar eigen geluk." Ook zijn er geen haatgevoelens meer, gaat Fabrizio verder. "We kunnen gewoon nog door één deur samen en dat is oké zo. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs