Miley Cyrus en Kaitlynn Carter trekken bij elkaar in

Love is in the air

Celebrity Sightings in New York City - August 26, 2019
Robert KamauGetty Images

Vorige maand kwam het grote nieuws naar buiten dat Liam Hemsworth en Miley Cyrus een punt achter hun huwelijk zetten. Ondanks dat de twee zich het afgelopen jaar volledig voor hun huwelijk hebben ingezet, bleek de liefde toch niet sterk genoeg. Direct na de breuk gingen er geruchten dat Miley een affaire zou hebben gehad, maar dat ontkent de zangeres in een bericht op Instagram.

Volgende stap in relatie Miley en Kaitlynn

Kort na de breuk tussen Liam en Miley kwam ook de romance tussen Kaitlynn Carter en haar man en The Hills-ster Brody Jenner tot een einde. Miley en Kaitlynn leken veel steun aan elkaar te hebben gedurende hun vergelijkbare echtscheidingen en werden kort daarna zoenend gespot op een jacht. Ook was Kaitlynn een steun in de rug voor Miley tijdens haar optreden bij de MTV Music Awards van vorige week.

De connectie tussen de twee lijkt, volgens bronnen, inmiddels dieper te liggen dan een fijne steun in de rug. Dezelfde bronnen vertellen aan People dat de vrouwen ook al bij elkaar zijn ingetrokken. “Met Miley gaat het goed. Ze gaat door met haar leven en lijkt geen spijt te hebben van de scheiding. Ze vindt het heerlijk om tijd met Kaitlynn door te brengen.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs