Nicki Minaj gaat met pensioen: "Ik stop met muziek maken"

Fans kunnen het niet geloven

nicki-minaj
Gilbert CarrasquilloGetty Images

Fans van Nicki Minaj kwamen gisteravond voor een onaangename verrassing te staan. De rapper kondigt plotseling op Twitter aan te stoppen met haar muzikale carrière. Ze brengt vanaf nu geen muziek meer uit en wil zich focussen op haar persoonlijke leven.

Nicki Minaj tweet dat ze met pensioen gaat

"Ik heb besloten met pensioen te gaan en mijn gezin te stichten," vertelt Nicki. "Ik weet dat jullie nu gelukkig zijn." Ze richt zich tot haar fans: "Blijf mijn muziek draaien tot mijn dood. Ik blijf altijd van jullie houden."

Twitter ontploft zo ongeveer als reactie op het nieuws van de 36-jarige rapper. Fans kunnen en willen het niet geloven. "Niet nu, niet zo!", "NEEEEE", "Zeg dat het niet waar is!", klinkt het op social media.

Mocht je nog denken: dit is een grap; daar lijkt het niet op. Nicki reageerde vanochtend op alle ophef in een nieuwe tweet. "Ik ben er nog steeds. Ik blijf van jullie houden en jullie weten dat. Dit zou een Queen Radio discussie moeten zijn en dat wordt het ook. Ik beloof jullie dat jullie blij zullen zijn. Geen gasten, alleen wij die alles doorspreken." Ze verontschuldigt zich voor de eerdere tweet: "Dat was abrupt en ongevoelig. Dat spijt me."

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs