Demi Lovato deelt onbewerkte bikinifoto: "hier ben ik, zonder schaamte"

"Dit is mijn grootste angst"

demi-lovato
Kevin MazurGetty Images

Vandaag geven we een gigantische shout-out naar Demi Lovato. De zangeres plaatste vandaag een bikinifoto van zichzelf op Instagram, zonder deze te bewerken of een filter eroverheen te gooien. "Dit is mijn grootste angst," vertrouwt ze haar volgers toe.

Demi Lovato deelt belangrijke boodschap bij bikinifoto

Nóg mooier dan de foto, is misschien wel de tekst die de 27-jarigeonder de post plaatst. "Ik ben het ZO zat om me te schamen voor mijn lichaam, om mijn foto's te bewerken (ja, eerdere bikinifoto's zijn bewerkt. Dat haat ik, maar het is de waarheid), zodat anderen denken dat ik voldoe aan HUN idee van wat mooi zijn is," begint ze.

Verjaardagsmeloen
Demi vertelt dat ze zich niet altijd zo voelde. "Ik ben blij dat ik nu terug ben in de tv-/film-wereld zonder dat ik mezelf een inspannend work-out schema opleg voor dagen waarop ik 14 uur werk. Of dat ik mezelf een verjaardagstaart ontzeg, om in plaats daarvan mijn kaarsjes op watermeloen met slagroom uit te blazen, omdat ik doodsbang was voor echte taart en me ellendig voelde door een gestoord dieet."

Niet bang of beschaamd
"Dit ben ik," gaat ze verder. "Onbeschaamd, niet bang en trots dat ik een lichaam heb dat zo veel overwonnen heeft en dat me blijft verbluffen op het moment dat ik ooit (hopelijk) een kind op de wereld zet. Dit ben ik: rauw, echt. En ik hou van mezelf. En jij zou ook van jezelf moeten houden."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs