Rapper Boef is verloofd en deelt foto van aanzoek met volgers

'Zij is mijn powervrouw'

Sofiane Boussaadia, beter bekend als rapper Boef, is verloofd. Dat deelt de rapper met zijn volgers op Instagram. Bij een foto van hem en zijn vriendin, vlogster Selma Omari, schrijft hij: "Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig. Zij is de mijne. Wij zijn officieel verloofd."

Rapper Boef is verloofd

Op de foto is te zien hoe de rapper een verlovingsring om de vinger van Selma schuift. Het romantische plaatje – als we goed kijken zien we dat Boef (die strak in pak op de foto staat) flink zijn best heeft gedaan met bloemen en ballonnen – valt ook bij de collega's en vrienden van Boef in de smaak. Zo reageren rappers Lil Kleine, Ali B en Jonna Fraser dolblij onder de foto. Al willen ze nog één ding weten: wanneer komt er een kleine boef?

Relatie
Hoe lang de twee al samen zijn, is niet helemaal duidelijk, maar de rapper maakte in februari dit jaar zijn relatie met Selma officieel bekend. Dat deed hij door de onderstaande foto op Instagram te plaatsen met de tekst: "Powercouple 2019". Selma heeft nog niks over de verloving losgelaten op social media. Wel reageert ze onder de foto van Boef met de tekst: "Husband."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs