Kalvijn over zijn vriendin: "Nina heeft te veel stijl om vreemd te gaan"

Glamour stelt de YouTuber een aantal brandende vragen

nina-kalvijn-foto
Kay Nambiar

YouTuber van het eerste uur, muzikant én comedian by heart Kalvijn (23) is #lekkergoings. Glamour’s Anke had een inspirerend onderonsje met hem over zijn booming business, het ‘echte’ (Insta)leven en zijn grote liefde: Nina.

Hoe was het om zo ver weg te zijn van je vriendin Nina, zonder enig contact, voor ‘Expeditie Robinson’?
“Vooral voor Nina was het zwaar. Ik ben daar een spel aan het spelen, ik heb een andere focus. Nina zat in een stil huis, alleen. We zijn wel de dag voor mijn vertrek leuke dingen gaan doen. En ze heeft me afgezet, via een speciale ingang, niet heel romantisch.”

Nina is je grote liefde. Wat is jullie geheim?
“Wij verwachten geen dingen van elkaar omdat we een relatie hebben. Dat als ik impulsief zeg: ik wil twee weken alleen naar Berlijn, dat zij dan niet zegt: maar dat kan niet, want wij zijn samen. We geven elkaar veel vrijheid. Zij ging voor stage naar Aruba, ik naar Amsterdam. Dat is onvoorwaardelijke liefde.”

Je hebt ooit een misstap begaan: wordt die nog weleens voor je voeten gegooid in een ruzie?
“Nooit. Er valt niets meer over te zeggen, ook tussen ons niet.”

En wat als Nina een keer vreemd zou gaan?
“Dan zou ik aankloppen bij die gozer, haha. Nee, ik zou dat natuurlijk niet relaxed vinden. Als je het rationeel bekijkt, staan we dan gelijk. Maar ik zie het haar niet doen, daar heeft ze te veel stijl voor.”

Ben je weleens jaloers?
“Een beetje, maar niet het type dat op een guy afstapt en zegt: ‘Hé, dit is mijn duifje.’”

Je gaat goed op YouTube. Wat jouw geheim?
“Ik zit nooit stil. En daar verliezen andere gasten het op. Ze denken: hé, ik heb nu dit gemaakt en dat ging goed, dus ik ga dat gewoon nog twintig keer maken. YouTube is bijna zoals de muziekwereld. Je kunt niet steeds dezelfde dingen maken. Je moet blijven vernieuwen.”

Hoe omschrijf je jezelf als zakenman?
“Ik ben geen kapitalistische zakenman die denkt: vorig jaar één miljoen volgers, dit jaar drie miljoen, over vijf jaar tien miljoen. Ik ben niet bezig met snel rijk worden, als ik winst heb steek ik het liever in iets anders dat potentie heeft. Ik ben nog jong, daar is nu alle ruimte voor.”

Ben je rijk?
“Ik denk het wel, voor een gemiddelde 23-jarige.”

Investeer je veel?
“Ja, vooral in mijn eigen content. En in mijn huis, ik heb laatst een huis in Amsterdam gekocht. Ik zie dat er een splitsing ontstaat tussen de allerbeste en de allergrootste, en de gemiddelde influencer. Dat bedoel ik niet denigrerend, maar ik zie heel veel meiden die in hetzelfde jurkje, op hetzelfde trapje met dezelfde kokosnoot op de foto gaan. Ik steek liever een ton extra in content, zodat ik op het StukTV-level blijf en bij de crème de la crème hoor. In plaats van dat ik in de middenmoot beland en vervangbaar word.”

Wat is het duurste dat in je kast hangt?
“Ik ben totaal niet materialistisch en vind merkkleding verschrikkelijk. Ik geef mijn geld liever uit aan lekker luxe eten, en dan maakt het me ook niet uit hoe duur het is. Ik geef weinig uit, dus als ik met mijn beste vrienden ben, trakteer ik. Ik hou niet van Tikkies.”

Hoeveel échte vrienden heb jij?
“Ik heb er denk ik vijf.”

Bevinden zij zich in dezelfde scene?
“Nee. Veel gasten en meiden uit ‘die bubbel’ vind ik leuk, ik hang ook met ze. Als ik op Ibiza ben, ga ik weleens naar Giel van StukTV, maar ik zie hem niet als beste vriend. Hij mij ook niet. Echte vrienden zijn de gasten die ik bel als er bijvoorbeeld iets ernstigs gebeurt in mijn familie, en zij staan dan ook meteen voor mijn deur.

Wil je nog meer weten van Kalvijn? Je leest het hele interview in het oktobernummer van Glamour, dat nu in de winkels ligt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs