Camila Mendes liet tattoo zetten na seksuele aanranding

Ze vertelt wat de tatoeage voor haar betekent

camila-mendes
Jamie McCarthyGetty Images

Camila Mendes - onder velen bekend als Veronica in Riverdale - schittert op de cover van de Amerikaanse Women's Health. In het tijdschrift vertelt ze openhartig over de betekenis van haar enige tatoeage.

Wat betekent de tattoo van Camila Mendes?

De actrice heeft de woorden "to build a home" cursief op haar rib getatoeëerd. Ze vertelt dat ze vóór haar achttiende twaalf keer verhuisd is, gedeeltelijk door haar vaders baan en doordat haar ouders gescheiden zijn. "Dat was best traumatisch," vertelt ze. "Als je het gevoel hebt dat je een connectie maakt met een groep mensen, een omgeving en een huis - een fysiek thuis - dan kan het destabiliserend zijn als je plotseling weg moet."

Daarom begon Camila het gevoel van 'thuis' te zoeken in een routine: als ze reist, gaat ze telkens naar dezelfde hotels, yogalessen, Pilates studio's en cafés. "Als je geen letterlijk thuis hebt, moet je het zelf creëren in je gewoontes."

Tweede reden
Dat is de gedeeltelijke reden voor de tattoo die Camila tijdens haar studie liet zetten. De andere reden kwam in een duistere periode in haar leven: "Ik had toen iets heel, heel vervelends meegemaakt. Ik ben gedrogeerd door iemand die me seksueel misbruikt heeft," vertelt de actrice openhartig.

Na het incident wilde Camila dat alles in haar leven haar veilig en comfortabel zou laten voelen - de kwaliteiten die ze zich voorstelt bij een ideaal thuis. De tattoo herinnert haar eraan dat ze haar eigen zelf en de omgeving om haar heen moet blijven versterken.

To build a home
Benieuwd hoe de tatoeage eruitziet? Camila laat 'm zien op een coverfoto die ze eerder gemaakt heeft:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs