Kleine prinses Charlotte blijkt een badass bijnaam te hebben

Op de kleuterschool noemde iedereen de prinses zo

prinses-charlotte-en-prins-george
WPA PoolGetty Images

Ze blijven interessant: de Britse royal family. Als we het niet over Meghan Markles betaalbare kleding hebben, dan kijken we wel naar de volgende generatie royals, zoals prins George of prinses Charlotte. Die laatste is zojuist begonnen op een nieuwe school. We hebben zo'n gevoel dat ze daar indruk gaat maken. Op de kleuterschool had de dochter van Kate Middleton en prins William de bijzondere bijnaam 'Warrior Princess', wat krijger-prinses betekent.

Prinses Charlotte wordt Warrior Princess genoemd

Koninklijke verslaggever Katie Nicholl vertelt aan Vanity Fair dat iedereen prinses Charlotte zo noemde op de Willcocks kleuterschool. De reden voor de bijnaam is dat ze "van buiten zijn houdt en een pittig en uitgesproken karakter heeft."

Eerder vertelde Katie een soortgelijk verhaal aan Entertainment Tonight. “Prinses Charlotte blijkt die bijnaam gekregen te hebben omdat ze, obviously, een prinses is, maar ook een beetje een tomboy, aldus de verslaggever. “Ze vindt het geweldig om in bomen te klimmen en ze is een behoorlijke avonturier.”

Bijnamen
Prinses Charlotte is niet de enige in de familie met een leuke bijnaam. Ook prins Harry en Meghan Markle willen elkaar nog wel eens bij hun koosnaampje noemen. De Hertogin van Sussex noemt haar man ‘my love’. Prins Harry houdt het bij een afkorting van Meghans naam: 'Meg.' Meghan had vroeger overigens een heel andere bijnaam, gegeven door haar moeder.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs