Monica: "Ik zie mezelf niet nog superlang vloggen"

“ik zie mijzelf niet nog superlang video’s maken”

monica-geuze-glamour-marc-de-groot
Marc de Groot

Voor Monica’s Podcast op Spotify nodigt Monica Geuze iedere aflevering een gast uit, die ze het hemd van het lijf vraagt. Het verleden de toekomst, ouderschap, geluk en verdriet: alle onderwerpen komen aan bod. Onlangs nodigde Monica rapper Snelle, ook wel bekend als Lars Bos, uit bij haar op de bank. Toen Monica aan de rapper vroeg wat hij nog voor plannen voor de toekomst had, antwoordde hij nog graag een mooie muziekshow neer te willen zetten met een band. Toen hij de vraag terugkaatste, gaf Monica een verrassend antwoord.

Monica Geuze ziet geen toekomst in YouTube

Monica is inmiddels vijf jaar aan het vloggen. Ze heeft een aantal jaar gewerkt als dj, is nu trotse moeder van dochter Zara-Lizzy en heeft haar eigen sieradenlijn: MeauxMeaux. Lars vroeg de brunette of ze nog specifieke plannen had voor de toekomst en blijkbaar zit Monica vol verrassingen.

Ze zou namelijk heel graag jonge ondernemers willen helpen met start-ups: samen met de ondernemer het bedrijf snel grootmaken en verkopen. Lars vroeg of ze ook iets zag in vastgoed, en daar heeft ze zelfs al ervaring mee. Ze heeft in het verleden weleens ‘per toeval’ twee huizen in haar bezit gehad, toen ze een van de huizen op het juiste moment verkocht, hield ze daar een flink geldbedrag aan over. Dat bracht haar op ideeën, in de toekomst zou ze dat wel meer willen doen. “Ik zie mijzelf ook niet nog superlang video’s maken ofzo,” vertelt Monica aan de rapper. Daar kon hij zich wel iets bij voorstellen. Monica liet onlangs al weten het niet prettig meer te vinden om haar dochter te filmen. Stapje voor stapje "verdwijnt vloggen naar de achtergrond," laat Monica weten. Ze vindt het nu ook leuk om andere dingen te doen en kijkt uit naar haar presentatieklus bij Love Island.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs