Verlaat Kourtney Kardashian KUWTK?

De 40-jarige reality ster spreekt openhartig over de serie in deze talkshow.

Celebrity Sightings In Los Angeles - June 16, 2017
BG002/Bauer-GriffinGetty Images

Keeping Up With The Kardashians is al jarenlang on air en is de springplank geweest voor de carrières van bijna de gehele Jenner-Kardashian familie. Zo is onder meer Kylie Jenner enorm succesvol met haar miljoenenbedrijf Kylie Cosmetics en produceert Kim Kardashian haar beautylijn KKW en modebedrijf Skims Solutionwear. Ook Kourtney Kardashian is succesvol, hoewel ze minder in de spotlight treedt dan haar zussen. Toch zien velen Kourtney als de minst succesvolle van de familie, waar de 40-jarige niet zoals haar zussen bedrijf na bedrijf lanceert. Nu doen zelfs geruchten de ronden dat Kourtney zou willen stoppen met KUWTK. Say what?!

'Wanneer is het genoeg?'

Eerder deze week was Kourtney aanwezig bij de Amerikaanse talkshow The Real, waar Kourtney werd gevraagd naar de geruchten rond haar vertrek uit KUWTK. "Elke dag is anders, maar de gedachte is in me opgekomen om te vertrekken," zo stelt de Kardashian-telg in het programma.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Toch laat ze ook weten niet nu definitief een keuze te maken om de show te verlaten. "Op dit moment ben ik blij en voel ik me erg goed, maar ik heb zeker mijn momenten, want het leven is kort." Later werd in het gesprek besproken hoe alle miljoenenbedrijven van Kourtney's zussen haar leven en perspectief beïnvloeden: "Onbewust geeft het me het gevoel: "Wanneer is het genoeg?"." De reality-ster geeft aan dat ze zich vooral wil focussen op het leven van haar kinderen, en geen belangrijke momenten in hun leven wil missen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Daarnaast stelt Kourtney dat het aan haar drie kinderen Mason (9), Penelope (7) en Reign (4) is of ze door willen gaan met het filmen van de serie. "Wat hun droom ook is dat moeten ze navolgen." Wat betreft het doorzetten van een reality-show: "Ik zou hen absoluut nooit pushen om het te doen en het is niet iets waarvan ik hoop dat ze het gaan doen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs