Jennifer Lopez steelt de show van Versace in iconische jungle-jurk

Dat. Lichaam.

 
Victor VIRGILEGetty Images

Jennifer Lopez heeft gisteravond de show van Versace tijdens Milan Fashion Week op z'n kop gezet door de show af te sluiten in dé befaamde jungle-jurk die ze in 2000 tijdens de Grammy Awards droeg (foto boven dit artikel). Dat de zangeres inmiddels vijftig jaar is, weerhield haar er niet van om opnieuw in de nietsverhullende jurk te schieten. Tot grote blijdschap van het publiek, dat helemaal losging.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jennifer Lopez in iconische Versace-jurk

De jurk met een decolleté tot onder de navel en een split tot, nouja, ook bijna de navel, nam in 2000 het internet over toen Jennifer Lopez erin verscheen tijdens de Grammy Awards. Gisteren tijdens de show van Versace in Milaan flikte J.Lo dat weer. De zangeres werd al joelend en met een daverend applaus ontvangen toen ze aan het einde van de show plotseling op de catwalk verscheen. Ondanks dat de jurk een klein beetje was aangepast en dus niet een complete kopie was van de versie van twintig jaar geleden, werd het iconische ontwerp van Versace – uiteraard – meteen door het publiek herkend. Al vermoeden wij dat het gejuich ook iets met het lichaam van de vijftigjarige (!) zangeres te maken had.

Twintig jaar geleden
In een recent verschenen video vertelt Jennifer Lopez over de jurk, en hoe ze 'm twintig jaar geleden bíjna niet had aangetrokken. De jurk was volgens haar styliste Andrea Lieberman al een keer gedragen door Donatella Versace zelf én Spice Girl Geri Halliwell, waardoor Jennifer Lopez volgens haar beter voor een andere jurk kon kiezen. Toch besloot de zangeres – die op dat moment op een afgelegen locatie aan het draaien was voor de film The Wedding Planner, en daardoor niet de tijd en mogelijkheden had om nog meer jurken voor de Grammy's te passen – om tóch voor de jungle-jurk van Versace te gaan. En achteraf maar goed ook dus.

Bekijk de video waarin Jennifer Lopez over de iconische jurk tijdens de Grammy's in 2000 vertelt hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs