Beyoncé deelt nieuwe foto's met tweeling Sir en Rumi

En wow, wat zijn ze al groot

Jay Z en Beyoncé
HandoutGetty Images

Het lijkt erop dat Beyoncé tegenwoordig iets minder streng is als het aankomt op het verspreiden van foto's van haar en haar gezin. Vooral de tweeling van Queen B en Jay Z werd lange tijd buiten de publiciteit gehouden, maar daar lijkt nu langzamerhand verandering in te komen. Zo zijn Sir en Rumi te zien in de onlangs verschenen documentaire Making The Gift – waarin Beyoncé een uniek kijkje achter de schermen geeft bij de productie van haar album The Lion King: The Gift – en deelt de zangeres nu weer beelden met haar twee jongste kinderen, die inmiddels twee jaar oud zijn.

Foto's van tweeling Beyoncé

Op de beelden, die genomen zijn tijdens het verjaardagsfeestje van Blue Ivy, poseert Beyoncé met zowel Sir als Rumi, die beiden goed te zien zijn op de foto's (en wow, wat zijn ze al groot). De zangers plaatste de beelden op haar eigen site, maar inmiddels gaan de foto's ook op social media rond.


Kinderen
Beyoncé en rapper Jay Z trouwden in 2008 en hebben inmiddels drie kinderen samen. Blue Ivy, de oudste, werd in 2012 geboren en is zeven jaar. Vijf jaar later, in 2017, beviel Beyoncé van een tweeling, een jongen en een meisje met de namen Sir en Rumi. De tweeling is in juni twee jaar geworden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs