Madonna boos op fans die haar concert filmen

'Als je je niet aan mijn regels kunt houden, is deze show niet voor jou'

Madonna boos op fans
Nicholas HuntGetty Images

Madonna heeft haar fans op Facebook streng toegesproken. De zangeres is er niet van gediend dat haar fans haar Madame X-concerten proberen te filmen, terwijl ze dat heeft verboden. Madonna wil het gebruik van camera's tijdens haar shows absoluut niet hebben, maar daar lijken sommige fans zich dus niet aan te houden.

Madonna boos op fans

"Madame X (zoals Madonna zichzelf momenteel noemt, en ook haar show heet) waardeert iedereen die naar haar shows komt om met enkel hun ogen en oren van het concert te genieten. Maar ze staat ervan versteld dat anderen zich niet aan die regels houden", zo luidt het betoog op haar Facebookpagina. Fans zouden verschillende soorten apparatuur mee naar binnen smokkelen om de show van Madonna op te nemen. "Storend voor het publiek en respectloos tegenover haar als artiest", gaat de boze boodschap verder, die waarschijnlijk is geschreven door een woordvoerder van Madonna. "Als je het Madame X-concert niet kan ervaren zonder het gebruik van een camera, dan is deze show niet voor jou bedoeld."

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reacties
De boodschap werd gisteravond op Facebook geplaatst en is inmiddels al twaalfduizend keer geliket. In de reacties laten veel fans weten het niet helemaal eens te zijn met Madonna. "Ik hou van Madonna, maar als ik geld betaal om haar te zien optreden, zou ik foto's of video's moeten kunnen maken als ik dat wil", zo schrijft een fan. "Foto's en video's zijn herinneringen", voegt een andere fan daaraan toe. "Die zijn voor ons fans superbelangrijk, omdat het misschien de enige keer is dat we haar in het echt kunnen zien."

Madame X-tour
Madonna is op 17 september aan haar wereldtour begonnen. Ze trad toen op in New York. De rest van het jaar treedt ze op in verschillende plekken in de VS. In 2020 komt ze ook nog naar Europa.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs