Baby Archie maakt zijn debuut tijdens royal tour in Zuid-Afrika

Cute! Voor het eerst kunnen we de royal baby echt goed aanschouwen

The Duke & Duchess Of Sussex Visit South Africa
Pool/Samir HusseinGetty Images

Meghan Markle en prins Harry zijn momenteel in Zuid-Afrika voor hun royal tour: een rondreis door het Afrikaanse continent waarbij het royal koppel verschillende steden bezoekt. Eerder werd al bekend dat ook baby Archie aanwezig zou zijn tijdens de reis. Tot nu toe maakte de royal baby nog geen opwachting, tot nu. Eindelijk is dat langverwachte moment hier waar baby Archie zijn eerste echte debuut maakt tijdens de tour, waar we voor het eerst de zoon van Meghan en Harry goed kunnen aanschouwen.

Baby Archie's debuut

Het vier maanden oude zoontje van het royal paar is aanwezig in Kaapstad om de spirituele leider Aartsbisschop Desmond Tutu te ontmoeten. Op een filmpje dat ondertussen het hele internet over gaat is te zien hoe Meghan en Harry samen met hun zoontje op weg gaan naar de bijzondere ontmoeting. Meghan straalt met haar zoontje op haar arm, die gekleed is in een lichtblauwe overal, witte mini sokjes en wit t-shirtje.

Tijdens de ontmoeting met de Aartsbisschop en apartheid-activist is ook zijn dochter aanwezig, Thandeka Tutu-Gxashe. De vier en de baby namen plaats in het gebouw van de Desmond & Leah Tutu Legacy Foundation, waar een officieel foto-moment plaatsvond. We zijn getuigen van een blije baby Archie, die af en toe geluidjes maakt en lacht naar de camera's. De laatste keer dat we een glimp van de baby konden opvangen was tijdens de koninklijke doop van Archie eerder dit jaar, en nu maakt hij zijn officiële debuut als royal baby.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs