'Kylie Jenner ligt in het ziekenhuis met ernstige ziekte'

Dat verklaart waarom ze afwezig was tijdens de Emmy's

kylie-jenner
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Het gaat niet goed met Kylie Jenner. De bekende realityster is al een paar dagen ziek. Het zou zo slecht met haar gaan, dat ze in het ziekenhuis is opgenomen. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite TMZ.

Kylie Jenner in ziekenhuis door zware griep

Een bron vertelt aan TMZ dat het gaat om een "ernstige ziekte." Kylie zou last hebben van griep-achtige symptomen, zoals misselijkheid en duizeligheid. De 22-jarige liet vandaag weten dat ze te ziek is om te reizen.

Paris Fashion Week
Kylie lanceert vrijdag samen met Balmain een nieuwe beautylijn voor Kylie Cosmetics. Ze zou daarvoor naar Frankrijk gaan om samen met de creative director van Balmain, Olivier Rousteing, de producten aan de wereld te tonen tijdens Paris Fashion Week. Volgens TMZ schrijft Kylie dat ze "erg ziek" is en niet kan reizen. "Het breekt mijn hart dat ik er niet bij kan zijn, maar ik weet dat mijn fantastisch team, en mijn vrienden die in Parijs zijn voor het evenement, ervoor zullen zorgen dat ik er toch een beetje bij ben in gedachten."

Emmy Awards 2019
Het lijkt erop dat Kylie al een aantal dagen ziek is. Ze zou afgelopen zondag samen met Kim Kardashian en Kendall Jenner presenteren tijdens de Emmy's, maar schitterde in afwezigheid. Haar zussen deden de klus zonder haar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs