Cardi B open over ervaring met seksuele intimidatie: 'Ik vergeet dit nooit'

'Het was krankzinnig'

cardi-b
Theo WargoGetty Images

We kennen Cardi B als een celebrity die niet bang is om open te zijn over haar persoonlijke leven. Dat ze zelfs de moeilijke onderwerpen niet uit de weg gaat, bewijst de rapper maar weer in het programma Untold Stories of Hip Hop. Ze vertelt over een gebeurtenis in haar verleden waarbij ze te maken kreeg met seksuele intimidatie.

Cardi B open over seksuele intimidatie in Untold Stories of Hip Hop

De Amerikaanse entertainmentsite ET Online deelt een video van Cardi B waarin ze haar verhaal doet. "Ik vergeet dit nooit meer. Ik ging ooit naar een fotoshoot voor een tijdschrift, toen de fotograaf dichtbij probeerde te komen en zei: 'O ja, wil je in dit blad verschijnen?' Vervolgens haalde hij zijn geslachtsdeel uit zijn broek."

Reactie eigenaar
Cardi vertelt dat ze woedend was. "Het was krankzinnig," aldus de 26-jarige. Ze vertelde hem dat ze dit niet van hem pikte en verliet de shoot. "Weet je wat zo gestoord is? Ik heb het de eigenaar van het tijdschrift verteld en hij keek me alleen maar aan en zei: 'en... dus?'."

'Oh hell no!'
De rapper herkende zich in de #MeToo-beweging. "Dit soort dingen gebeuren écht ieder dag." Als Cardi nu opnieuw voor een vergelijkbare situatie zou staan, weet ze precies wat ze wil doen: "Ik zet je meteen te kijk op mijn Instagram."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs