4 Beautyregels waar Hailey Bieber bij zweert

En daar houdt ze zich behoorlijk strikt aan, kunnen we je vertellen

hailey-baldwin-beautyregels
VALERIE MACONGetty Images

Wat zouden we een moord doen voor het perzikhuidje van Hailey Bieber. De Instagramfeed van het blonde model staat vol prachtige foto’s waardoor we bijna zouden vergeten dat ook zij ‘maar een mens is’, eentje die met een aantal simpele regels haar glanzende huid probeert te behouden. Met de Amerikaanse ELLE deelde Hailey haar beautyregels waar ze zich strikt aan houdt. Komen ze:

De beautyroutine van Hailey Baldwin

1. Highlighter
Haar eerste ‘regel’ is geen breaking news. Bieber houdt van een “glowy skin,” zo laat ze weten. En daar gebruikt ze simpelweg highlighter voor. “Op mijn jukbeenderen, een beetje op mijn neus, op de cupidoboog en op mijn oogleden. Soms doe ik ook een beetje op de crease van mijn ogen.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

2. Geen facials
Deze zag je waarschijnlijk niet aankomen. De 22-jarige heeft beschikking tot alle huidspecialisten en schoonheidsbehandelingen van de wereld en toch laat ze die liever links liggen. “Ik hou niet van facials. Ik ben oké met facials met een laser, maar ik laat mijn huid liever met rust en ga alleen naar een dermatoloog om gewoon alles te laten checken,” zegt ze.

3. De kou in
In tegenstelling tot die facials, zweert ze bij cryotherapie. Een behandeling waarbij je je lichaam blootstelt aan extreem lage temperaturen. “Je gaat naar een plek waar ze je in een gigantische vriezer stoppen,” vertelt Hailey. “Ze doen een facial waarbij ze ijskoude lucht over je gezicht en hoofdhuid blazen. It's kind of weird, maar het voelt heel goed.”

4. Reiniging is key
En ja hoor, daar is ‘ie weer: Hailey beweert nooit in slaap te vallen met make-up op. Ook niet na een avond stappen. “Ik val nooit in slaap zonder mijn make-up eraf te halen. Nooit. Ik hou erg van de Neutrogena reinigingsdoekjes. Ik gebruik een simpele gezichtsreiniger, eentje van mijn dermatoloog. Verder doe ik nooit te veel met mijn huid.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs