Lowlands gemist? Billie Eilish komt volgend jaar wéér naar Nederland

Dit is wat je moet weten om kaarten te scoren

Billie Eilish
Jesse Lizotte

Na haar spectaculaire optreden op Lowlands deze zomer, heb je waarschijnlijk een flink potje gebaald als je geen tickets had voor het festival. De show van Billie Eilish, die door onder meer de Volkskrant "een van de beste optredens aller tijden" werd genoemd, was naar verluidt waan-zin-nig. Maarja, wat verwacht je anders van het piepjonge toptalent over wie iedereen het heeft. Mocht je nog steeds niet helemaal over dat baalmomentje heen zijn, dan hebben we goed nieuws voor je: de Bad Guy-zangeres komt volgend jaar wéér naar Nederland.

Billie Eilish naar Nederland

En dat is – oké, op National Glamour Day na dan – toch wel het beste nieuws van dit weekend. Als onderdeel van haar Where Do We Go? Worldtour brengt Eilish op maandag 13 juli een bezoekje aan Nederland, waar ze in de Ziggo Dome in Amsterdam een optreden zal weggeven. Om daarvoor kaarten te bemachtigen, moet je vrijdag 4 oktober aanstaande om 09.00 uur klaarzitten achter je laptop, want dan gaan de tickets in de verkoop.

Wereldtour
De zeventienjarige zangeres gaat op 8 maart 2020 beginnen aan haar wereldtour, die start in de Verenigde Staten, waarna de artiest doorreist naar Latijns-Amerika en eindigt in Europa. Nederland is na Spanje en Portugal aan de beurt, en de wereldtour van Billie Eilish zal eindigen in de 02 Arena in Londen. Kleine tip: mocht je geen kaartje kunnen bemachtigen voor haar optreden in Amsterdam, blok dan als de wiedeweerga ook 19 juli in je agenda; dan treedt de zangeres op in ons zuiderbuurland.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs