Je kunt vanaf nu direct uit de garderobe van de Kardashians shoppen

Kardashian Kloset is een feit

kardashian-kloset-garderobe-kardashians
Getty Images

De Kardashian-Jenner familie verschijnt met regelmaat in de meest opvallende looks, bestaande uit bijzondere items van de meest bekende modehuizen. De kledingkasten van Kylie en Kendall Jenner en Kim Kardashian zitten dan ook vol met luke designerkleding. Het is nu mogelijk om direct uit de garderobe van de reality-sterren te shoppen. De familie lanceert namelijk een nieuwe business genaamd Kardashian Kloset, waar kledingitems van de beroemde familie te koop worden aangeboden.

Kardashian Kloset

Momager Kris Jenner deelde eerder deze week op haar Instagramaccount het nieuws dat de familie een nieuwe bedrijf lanceert: "Voor het eerst kun je rechtstreeks vanuit onze kledingkasten shoppen", zo stelt Jenner. Kardashian Kloset - dat natuurlijk met een 'K' wordt geschreven in plaats van een 'C' - neemt vorm in een Instagramaccount waar nu al enkele items van de familie worden getoond.

Onder de afgebeelde outfits vind je een blauw Kith x MISBHV-pak dat eerder gedragen werd door Kylie, een rode Gucci-handtas die toebehoorde aan Kris en een Balmain naked-dress van Kim Kardashian. Ook wordt er een inkijk gegeven in Kylie's enorme schoenenkast, waaruit je vanaf vandaag je favoriete ontwerpen kunt shoppen. Het platform wordt om 09.00 uur Amerikaanse tijd gelanceerd, wat betekent dat je vanaf vanavond 18.00 uur Nederlandse tijd kunt shoppen uit de kledingkast van je favo celebs.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs