Temptation Island VIPS Channah bevallen van een jongen

'Hij is eindelijk hier'

Channah Quentin Temptation Island VIPS
Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS-deelnemers Channah en Quentin zijn gisteren ouders geworden van een jongen. Dat onthult Channah op haar Instagram, die ze inmiddels heeft afgeschermd. "Finally he has arrived", schrijft ze bij een foto van de voetjes van het jochie. "Our beautiful baby boy."

Temptation Channah bevallen

De uitzending van Temptation Island VIPS waarin Channah onthulde al die tijd al zwanger te zijn, gaat toch wel de boeken in als meest schokkende Temptation-footage óóit. De mommy to be werd direct na de onthulling met haar (inmiddels ex-)vriend Quentin herenigd om vroegtijdig huiswaarts te keren. In de afgelopen weken deelde de ex-deelnemer van Temptation Island én Ex on the Beach: Double Dutch alle ins and outs van haar zwangerschap op social media en kwamen we onder meer al te weten dat het stel een jongetje verwachtte. Ook waren we er dus al van op de hoogte dat de realityster elk moment kon bevallen, en gisteren was het zover. De twee hebben de naam van de kleine nog niet onthuld.

Channah bevallen
ChannahInstagram
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs