Hailey Bieber speelt de hoofdrol in nieuwe videoclip Justin Bieber

En dat zijn beelden die je gewoon even wil zien

Justin en Hailey Bieber
Dan + ShayYouTube

Terwijl we nog steeds wegzwijmelen bij de foto's van de (tweede!) bruiloft van Justin en Hailey Bieber deze week, zijn er alweer nieuwe romantische beelden van het pasgetrouwde stel opgedoken. Deze keer niet van de bruiloft, maar in de nieuwe videoclip van Justin Bieber, waarin zijn vrouw Hailey Bieber de hoofdrol speelt.

Nieuwe videoclip Justin Bieber

Deze week lanceerde Justin samen met het muziekduo Dan + Shay een nieuw nummer genaamd 10.000 hours. Met de single brengen de artiesten een ode aan hun geliefden. Je begrijpt: een hoofdrol voor Justins kersverse vrouw Hailey Bieber in de videoclip was dan ook onontkoombaar.

Hoofdrol Hailey Bieber
De video begint met het drietal, maar al snel verschijnen ook hun partners in beeld, die worden toegezongen door de artiesten terwijl ze lijken te verdrinken in elkaars blikken – ja ja, het zoetsappige gehalte in de clip is hóóg. Zo liggen Justin en Hailey Bieber in het ene shot verstrengeld op een bed in een zee van bloemen en wordt er in een ander shot volop gekust en geknuffeld door het stel. Kortom: beelden die je gewoon even wil zien.

Je bekijkt de videoclip hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs