Miley Cyrus is klaar met kritiek: 'Ik ben aan het daten, wen er maar aan'

De zangeres werd onlangs (weer) zoenend gespot

Miley Cyrus
Matt WinkelmeyerGetty Images

Sinds Miley Cyrus en Liam Hemsworth uit elkaar zijn, ligt Miley behoorlijk onder een vergrootglas. Vooral als het op het vinden van een nieuwe liefde aankomt. Dat haar fans er nog niet klaar zijn om haar met iemand anders te zien, betekent niet dat de zangeres er zélf nog niet klaar voor is om weer gelukkig in de liefde te zijn. In een uitgebreide post op Twitter laat de zangeres weten helemaal klaar te zijn met de kritiek die ze continu krijgt op haar liefdesleven, waar ze sinds de breuk met haar ex-man weer volop aan werkt. Zo heeft Miley er sinds de scheiding al een relatie met Brody Jenners ex-vrouw Kaitlynn Carter op zitten en zou ze onlangs zoenend gespot zijn met Cody Simpson.

Miley Cyrus over liefdesleven

"Ik weet dat het publiek zich betrokken voelt bij mijn vorige relatie, omdat ze het vanaf het begin hebben meegemaakt", begint Miley haar betoog. "Ik denk dat mensen altijd het gevoel hebben gehad dat ze een mening mogen hebben over mijn leven, omdat ze me hebben zien opgroeien. Maar ik ben volwassen nu, en ik maak ook keuzes als een volwassen vrouw, terwijl mensen alleen maar "weten" wat ze op het internet lezen." En daarmee lijkt de zangeres te bevestigen dat ze inderdaad met Cody aan het daten is.

Daten
Vervolgens schrijft Miley dat ze het oneerlijk vindt dat mannen de ene vrouw na de andere kunnen daten zonder daar kritiek op te krijgen, terwijl vrouwen dan meteen een "slet" worden genoemd in deze "men's world". Ook gaat Miley gedetailleerder in op haar eigen liefdesleven. Daarover zegt de zangeres: "Dat daten is ook nieuw voor mij. Ik heb dit nog nooit als volwassen vrouw gedaan, omdat ik in mijn tienerjaren en toen ik net twintig was altijd een relatie heb gehad."

Klaar met kritiek
De zangeres vraagt haar volgers dan ook om er niet zo'n ding van te maken voor haar. Ze wil naar eigen zeggen geen medelijden, maar gewoon kunnen daten, iets wat ze ondanks de kritiek toch wel zal blijven doen. "Wen er maar vast aan, want dat is nou eenmaal wat ik nu doe. En niet alleen maar thuis, want A. Dat is stom en B. Ik doe graag meer dan alleen maar Netflix & Chill." Zo. Mic drop.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs