Justin en Hailey Bieber poseren in matching ondergoed voor Calvin Klein-campagne

En dat gaat er behoorlijk intiem aan toe

Justin en Hailey Bieber voor Calvin Klein
Calvin Klein

De liefde tussen Justin en Hailey Bieber is al lange tijd geen geheim meer, maar sinds de twee voor de tweede keer getrouwd zijn in het bijzijn van al hun vrienden en familie, mag de wereld écht weten dat het stel dol op elkaar is. Zo speelt Hailey Bieber de hoofdrol in de videoclip van Justins nieuwe nummer 10.000 hours, waarin hij en het muziekduo Dan + Shay een ode brengen aan hun geliefden, én schittert het pasgetrouwde stel in een nieuwe Calvin Klein-campagne. In ondergoed.

De Biebers in Calvin Klein-campagne

Het stel poseert voor de ondergoedlijn van Calvin Klein ter ere van het vijftigjarige jubileum van het Amerikaanse modehuis. En op die foto's gaan er steeds meer kledingstukken uit. Zo begint de campagne met beelden waarop Hailey nog kleding aanheeft en Justin enkel een bloot bovenlijf heeft, maar poseert het stel al snel voor de camera in enkel ondergoed. Op verschillende items die ze dragen is het limited edition-logo van Calvin Klein te zien, dat speciaal ontworpen is voor het vijftigjarige jubileum.

Justin en Hailey Bieber voor Calvin Klein
Calvin Klein
Justin en Hailey Bieber voor Calvin Klein
Calvin Klein

Justin en Hailey Bieber voor Calvin Klein
Calvin Klein

Video
Naast de foto's komt Calvin Klein ook met een campagne-video waarin Justin en Hailey Bieber te zien zijn, en dan vooral dansend en zoenend. Naast de Biebers zijn ook modellen Kendall Jenner en Liu Wen en rapper A$AP Rocky op die beelden te zien. In de sixties inspired video wordt de overgang van de space age naar de digital age in beeld gebracht, zo schrijft het modehuis op Instagram.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs