Courteney Cox, Jennifer Aniston en Matt LeBlanc komen samen voor Friends-reünie

I'll be there for you

friends-joey-chandler-rachel-monica
Friends

Friends begon maar liefst 25 jaar geleden en we kunnen de serie nog steeds om de zo veel jaar (of maanden, of weken) bingewatchen. We blijven genieten van Monica, Rachel, Chandler, Ross, Phoebe en Joey. En de acteurs ook, zo blijkt. Een deel van de cast kwam gisteren samen voor een mini-reünie.

Courteney Cox organiseert Friends-reünie

Courteney Cox, de actrice die Monica speelde, deelt een foto van haar en twee voormalige collega's op Instagram. De 55-jarige brunette maakt een selfie met Jennifer Aniston (50) en Matt LeBlanc (52), die de rollen van Rachel en Joey hadden. "Een zeldzame avond en ik hou ervan," schrijft ze bij de foto.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Friends-cast is bevriend gebleven

Dit is niet de eerste keer dat de Friends-cast weer bij elkaar komt. Toen Courteney eerder dit jaar 55 jaar werd, vierde ze dat met haar eigen vriendinnen én die van Monica: Jennifer Aniston en Lisa Kudrow (Phoebe in de serie). Ook toen plaatste Courteney een foto van de mini-reünie op Instagram. "Hoeveel geluk heb ik dat ik mijn verjaardag met deze twee mag vieren? Ik hou van jullie meiden. Zo veel," schreef ze.

Komt er een Friends reünie?

Kijkers van Friends zijn anno 2019 nog zó fan, dat er wereldwijd gepleit wordt voor een vervolg op de serie. Of de serie ooit opnieuw wordt opgepakt, is nog niet bekend. Één van de castleden heeft recent een gloednieuwe rol te pakken: Marcel de aap. De harige huisgenoot van Ross speelt in de nieuwe serie Y: The Last Man. Wist je trouwens dat Marcel helemaal geen mannetje is, maar in het echt door het leven gaat als Katie?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs