André Hazes en Monique Westenberg adopteren een hond

Zo heeft Gioia weer een metgezel

andre-hazes-junior
Instagram

André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) hebben gezinsuitbreiding. Nee hoor, Monique is niet opnieuw zwanger. In plaats daarvan adopteert het gezin een hond.

André en Monique adopteren hond

André en Monique hadden voorheen twee honden: Gioia en Dunya. Die laatste is vorig jaar overleden, tot groot verdriet van haar baasjes. Inmiddels vindt Monique het tijd dat er opnieuw twee honden in huis zijn, in plaats van één. Op Instagram vertelt ze over de hond die gekozen hebben. Of beter gezegd: die hen gekozen heeft.

Frenkie de hond

Monique wist in eerste instantie niet goed waarvoor ze moest kiezen: "Een teef, een reu, een rashond of een mix, een jonge pup of een adoptie hondje? Ik dacht ‘weet je, laat het gewoon op je afkomen. Hij of zij komt ineens op je pad.'" En dat gebeurde ook. Het gezin werd verliefd op de hond Frenkie.

"Vanaf het moment dat we de opvang binnen liepen koos hij ons. Hij was niet meer weg te slaan bij André en mij en voelde gelijk vertrouwd," aldus Monique. Kleine Dré is duidelijk ook blij met het nieuwe gezinslid. Monique deelt foto's en video's van Frenkie met zijn nieuwe familie:

Ook André deelt een video met Frenkie:

View this post on Instagram

Verliefd op jou....

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs