Hailey Bieber deelt foto's van haar bruidsjurk

De jurk is ontworpen door Virgil Abloh

justin-bieber-hailey-baldwin
James Devaney / Getty Images

We vingen eerder al een glimp op van de witte avondjurk die Hailey Bieber droeg op haar bruiloft. Hailey en haar man Justin Bieber deelden al foto's van hun trouwerij - die op 30 september plaatsvond - maar de jurk waarin Hailey opnieuw het ja-woord gaf, bleef nog even verborgen. Het moment is nu eindelijk hier: het model deelt voor het eerst foto's van De Bruidsjurk in kwestie.

Hailey Baldwin bruidsjurk

Op Hailey's Instagram kunnen we de jurk bewonderen. De 22-jarige plaatst drie verschillende posts waarin de creatie in volle glorie te zien is. Ze bedankt Virgil Abloh - de creative director van Louis Vuitton en de eigenaar van het label Off-White - op het sociale medium: "Bedankt dat je mijn visie tot leven hebt gebracht en mijn droomjurk gemaakt hebt. Jij en je Off-White team zijn fantastisch en ik ben voor altijd dankbaar dat ik je prachtige creatie mocht dragen."

Virgil Abloh jurk Hailey Bieber

Het gaat om een kanten off-shoulder jurk met lage rug en een enorme sleep. Één van de meest bijzondere dingen aan Haileys bruidslook is de enorme sluier, waarop in koeienletters ''Till death do us part' ("tot de dood ons scheidt") staat. Actrice Vanessa Hudgens reageert niet voor niets: "wachtttt, die sluier johhhh" met een hele reeks emoji's met hartjesogen.

"Vorige week maandag was de speciaalste dag van mijn leven," schrijft Hailey onder een andere Insta post. Genoeg gekletst over de jurk, hier is-ie dan:

View this post on Instagram

9.30.19 ❤️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Hailey deelt alleen zwart-wit foto's, maar gelukkig is daar manlief Justin om ons al deze pracht ook in kleur te laten zien:

View this post on Instagram

Even thugz get married

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs