Het OM verdenkt Robin Martens officieel van mishandelen agent

De actrice reageert op de beschuldigingen

robin-martens
@robinmartensofficialInstagram

Het Openbaar Ministerie verdenkt Robin Martens - die voorheen in Goede Tijden, Slechte Tijden speelde - van mishandeling van een politieagent. Dat meldt het AD. De officiële hoorzitting waar de 27-jarige moet verschijnen, vindt plaats op 19 november. Het is dan aan de Officier van Justitie of de actrice schuldig wordt bevonden.

Robin Martens mishandeling agent

Het voorval vond plaats op de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 september in Castricum (waar Robin woont). Volgens het bericht dat de politie naar buiten bracht, gebruikte de actrice geweld tegen de ambtenaar in functie. "Plotseling kwam een vrouw aanlopen die de politieman beetpakte en hem meerdere malen hard in het gezicht sloeg. Ze werd aangehouden voor mishandeling en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Daar werd een hoog promillage alcohol geconstateerd," was te lezen.

Robin Martens reageert op beschuldiging

Robin ontkent dat ze de agent in zijn gezicht heeft geslagen. Haar advocaat Peter Plasman beweert dat ze"heeft geschreeuwd en mogelijk een duwende beweging naar een politieman heeft gemaakt. Ze heeft de politieman niet geraakt," vertelt hij. Ook stelt de advocaat dat de GTST-actrice wel alcohol op had, maar niet dronken was.

De 27-jarige vertelde in de talkshow Beau van Beau van Erven Dorens dat ze de agent duwde omdat ze een 17-jarige vriend wilde beschermen. "Het was echt niet oké, dit gaat mij nooit meer gebeuren," aldus de actrice in tranen. "Ik maak keuzes en dat zijn dus niet altijd de juiste." Aan de agent biedt ze haar excuses aan, maar ze ontkent dat ze hem geslagen heeft: "Als hij is geschrokken doordat ik schreeuwde of hem duwde, dan zeg ik daar vanuit mijn hart 'sorry' voor."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs