Kim Kardashian komt op voor Meghan Markle en prins Harry

De realityster heeft iets belangrijks te zeggen

kim-kardashian
Alex WongGetty Images

Sinds Meghan Markle een relatie kreeg met prins Harry ligt ze constant onder een vergrootglas: iedere aankoop, handeling en keuze die ze maakt wordt in de gaten gehouden door media. Niet zo gek dus (maar wel jammer) dat ze veel kritiek krijgt. De voormalige actrice ligt sinds een paar maanden onder vuur omdat zij en haar man een privévliegtuig naar Nice gebruikten, terwijl ze altijd pleiten voor actie tegen klimaatverandering.

Een hoop celebrities hebben het sindsdien voor Meghan en Harry opgenomen. Het is nu de beurt aan Kim Kardashian, die zich uitspreekt over het koninklijke koppel.

Kim Kardashian over Meghan Markle

Kim was recent in Armenië, waar ze te gast was op een conventie voor technologie. Volgens de Amerikaanse nieuwssite Daily Mail vroeg een journalist aan de realityster wat ze van Meghan Markle en prins Harry vindt. Kim reageerde: "Iedereen maakt zijn eigen keuzes en besluiten. Ik denk dat niemand perfect is. Ik niet, zij niet. Wie is dat wel? Ik hou van het feit dat ze zo veel aandacht besteden aan belangrijke bewegingen die moeten gebeuren en aan dingen waar ze heel gepassioneerd over zijn, omdat ze nog steeds bezig zijn de wereld te veranderen."

Het is duidelijk dat Kim K. een Meghan Markle-fan is. Wat zouden prins Harry en Meghan van de influencer vinden? (En zouden ze in hun vrije tijd ook naar Keeping Up With The Kardashians kijken?)

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs