Nicki Minaj en Adele duiken samen de studio in

"Maar, Adele heeft me laten zweren dat ik niet vertel dat we samenwerken"

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals
Getty Images

Adele, die vaak een gevoelige snaar weet te raken met haar nummers zoals Someone Like You en Make You Feel My Love, is het tegenbeeld van de stoere rapper Nicki Minaj, die bekend is met de nummers MEGATRON, Swalla en Bang Bang. Toch lijken de artiesten groot fan van elkaar, er werd naar een mogelijke samenwerking gevraagd in een interview met ET, en Nicki maakt haar fans maar al te blij met de onthulling.

Nicki Minaj en Adele gaan samenwerken

Begin 2016 zat Adele in de Carpool Karaoke-video met James Corden voor zijn ‘The Late Late Show’. James zei toen tegen Adele, dat hij geruchten had gehoord, dat Adele een uitstekende rapper is. Dat kon Adele beamen, ze zong het nummer ‘Monster’ van Nicki Minaj foutloos mee van begin tot eind. Uit de video kun je wel stellen dat Adele al langer naar Nicki’s muziek luistert. Kortgeleden postte ook Nicki ook een video in haar Instagram story, waarin zij met het nummer ‘Hello’, van Adele meezingt. De vrouwen zijn dus fan van elkaars muziek.

Nicki Minaj komt met nieuwe muziek

In een interview met ET, werd er aan Nicki gevraagd of de twee sterren ooit met elkaar zouden willen samenwerken en of Nicki ‘ja’ zou zeggen als Adele aan haar een samenwerking zou voorstellen. “Ja en ja, ja en ja!” antwoordde Nicki. “Maar,” vervolgde ze, "Ik moest van Adele zweren dat ik niet zou vertellen dat we samenwerken en al een nummer én een videoclip hebben opgenomen...," aldus de rapper. Dat geheimhouden is dus niet helemaal gelukt… Wij kijken in elk geval erg uit naar de muziek van dit nieuwe duo. Tegenpolen kunnen samen hele mooie dingen maken, dat hebben Ed Sheeran en Justin Bieber met hun samenwerking eerder al bewezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs