Zien: eerste foto van pasgeboren baby Blake Lively en Ryan Reynolds

Het Twitterbericht had een belangrijke boodschap

derde-kide-blake-ryan
J. KempinGetty Images

Ongeveer twee weken geleden beviel Blake Lively van haar derde kind. De trotse vader Ryan Reynolds, waar Blake sinds 2012 mee is getrouwd, deelde gisteren voor het eerst een foto met hun nieuwe spruit op Twitter. Het bericht had een belangrijke boodschap die Ryan aan zijn volgers wilt meegeven.

Het geslacht van het derde kind van Blake Lively

Tot gisteren wist niemand nog wat het geslacht van de derde baby was. Maar uit het twitterbericht, dat Ryan gisteren deelde, blijkt dat de familie een dochter rijker is. De naam van het meisje is nog niet bekend.

Op de foto zie je Blake, Ryan en hun dochtertje in het Capilano park in North Vancouver. Ryan vertelt, dat hij hier als kleine jongen gespeeld heeft en hij hoopt dat zijn dochters ook met dezelfde, natuurlijke speeltuin mogen opgroeien. Ryan laat in zijn bericht weten dat hij trots is op de progressie die de afgelopen vier jaar is gemaakt op het gebied van klimaat, maar hij bang is dat de toekomst van dit mooie park in gevaar wordt gebracht wegens politieke veranderingen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Blake en Ryan hebben al twee dochters, James (4) en Inez (3).

Ryan Reynolds Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame
Tommaso BoddiGetty Images


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs