Dit is Maddison Brown, de nieuwe liefde van Liam Hemsworth

Alles wat je wil weten over de 22-jarige Australische actrice slash model

Maddison Brown
Pascal Le SegretainGetty Images

Sinds hun scheiding liggen de liefdeslevens van Miley Cyrus en Liam Hemsworth behoorlijk onder een vergrootglas – iets waar Miley overigens niet al te blij mee is, laat ze in een recente Twitterpost weten. Inmiddels is ze niet meer samen met Kaitlynn Carter, maar met Cody Simpson, en dat zorgde – opnieuw – voor kritiek van haar fans. Maar de artiest is weer officieel aan het daten, schrijft ze op social media, iets waar haar volgers maar aan moeten wennen. En ze is niet de enige. Ook haar ex Liam Hemsworth werd vorige week voor het eerst sinds hun break-up weer hand in hand én zoenend gespot met een vrouw, en lijkt daarmee ook over zijn liefdesverdriet heen te zijn gestapt. De gelukkige is de Australische actrice Maddison Brown, maar wie is die 22-jarige blondine precies? Wij praten je bij.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wie is Maddison Brown?

Als je de actrice kent, is dat grote kans door haar rol in de Netflix-serie Dynasty, waarin ze de rol van Kirby Anders speelt, de dochter van Joseph Anders. Voor de mensen die de serie (en waarschijnlijk dus ook Maddison) níet kennen: Dynasty is een reboot van de gelijknamige jaren tachtig klassieker, over de Carrington-familie, een ontzettend rijke en machtige familie. Maddison speelt de dochter van de butler van de familie. Vorig jaar, toen Maddison haar debuut maakte in de serie, zei tegen tegen de Amerikaanse Vogue daarover: "Ik hou van mijn werk en ik ben er super gepassioneerd over. Het biedt me de mogelijkheid om te werken met fantastische mensen waar ik oprecht goed mee overweg kan. We brengen heel veel tijd samen door, en ik voel me echt bevoorrecht dat ik in deze show mag spelen. En omdat we zo goed met elkaar kunnen opschieten, voelt het echt als familie."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Carrière Maddison Brown
Maar de actrice, die net als Liam uit Australië komt, heeft haar acteer-carrière niet alleen te danken aan haar vertolking van Kirby in Dynasty; in 2016 kreeg ze ook een rol in de Australische televisieshow The Kettering Incident, over het stadje Kettering, waar mysterieuze dingen gebeuren. De rol van Maddison in deze Australische productie was weliswaar groot, maar van korte duur; ze speelde de hoofdrolspeler Anna Macy in haar jongere jaren. In de televisiewereld lijkt het Maddison dus voor de wind te gaan, maar met haar 22 lentes jong heeft ze óók al een film op haar naam staan. In 2015 verscheen de actrice in de Australisch-Ierse film Strangerland, als de dochter van niemand minder dan Nicole Kidman.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Modellenwerk Maddison Brown
Maddison is dus vooral bekend om haar acteerwerk, maar de actrice timmert ook aardig aan de weg als model. Zo heeft ze campagnes voor Chanel en Miu Miu op haar cv staan en liep ze meerdere malen shows voor grote namen als Jason Wu en Calvin Klein.

Maddison Brown voor Chanel
Chanel
Maddison Brown voor Miu Miu
Miu Miu

Gespot met Liam Hemsworth
De grote vraag is echter of Maddison binnenkort óók bekend komt te staan als de nieuwe vriendin van Liam Hemsworth. De twee werden vorige week hand in hand en zoenend gespot in de straten van New York, en daarmee lijkt ook Liam over zijn break-up met Miley Cyrus heen te zijn. De twee hebben zich beiden nog niet uitgelaten over hun samenzijn, maar via bronnen wist het Amerikaanse People wel al te achterhalen hoe het stel elkaar heeft leren kennen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zo zouden de twee onlangs door hun vrienden aan elkaar zijn voorgesteld. Liam en Maddison zouden elkaar dus pas enkele weken kennen, en ondanks dat Liam het volgens diezelfde bronnen rustig aan wil doen na zijn split met Miley, heeft hij duidelijk een klik met Maddison. Volgens de bronnen die dichtbij het stel staan, zouden de twee elkaar vooral interssant vinden omdat ze beiden uit Australië komen, in hetzelfde wereldje werken en allebei van het strand houden. Maar Instagram-official zit er waarschijnlijk voorlopig dus nog niet in.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs