Robert Pattinson open over masturbatiescène in film The Lighthouse

"De regisseur was in shock."

robert-pattinson
Matt WinkelmeyerGetty Images

De dagen dat Robert Pattinson in populaire maar kwalitatief minder hoog aangeschreven films verscheen (ik heb het over jou, Twilight), zijn officieel voorbij. 'Edward' heeft nu alleen nog maar serieuze rollen, zoals in de nieuwe film The Lighthouse. De allereerste scène waarin Robert Pattinson zijn acteerskills moest laten zien, is een "woeste" masturbatiescène. Whatever that means.

Robert Pattinson masturbatiescène

Aan The New York Times vertelt de acteur hoe het was om deze scène op te nemen. “Het is altijd leuk om iets groots te doen voor je openingsscène, en ik heb de eerste shot echt groots aangepakt. Het was 180 graden gekeerd van alles wat we tijdens de repetities gedaan hadden, en ik zag dat [regisseur] Robert [Eggers] een beetje in shock was nadat het erop zat,” aldus Pattinson.

De acteur heeft blijkbaar zijn eigen ding kunnen doen tijdens de scène. “Ik dacht: 'oké, cool, niemand vertelt me dat ik moet stoppen, dus ik blijf maar deze richting opgaan.' Toen ik dat eenmaal gedaan had, gingen we de rest van de film ook makkelijker.”

Films van Robert Pattinson

Dit is niet de eerste keer dat Robert een masturbatiescène mag opnemen. Wat blijkt: de 33-jarige heeft in vier (!) verschillende films gemasturbeerd (of deed hij alsof? Eerlijk, hoe werkt dat?!). “Ik deed het in High Life. Ik deed het in Damsel. En in The Devil All The Time. Ik besefte dit pas toen ik het de vierde keer deed,” vertelt de acteur aan Variety.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs