De Sugababes zijn na zes jaar terug met een nieuw nummer

Nostalgie door je speakers

Sugababes zijn terug
Isabel InfantesGetty Images

Zes jaar lang hoorden we niks van de meidengroep, maar sinds gisteren zijn de Sugababes in hun originele bezetting weer officieel terug van weggeweest. In de Graham Norton Show lieten Mutya Buena, Keisha Buchanan en Siobhan Donaghy hun nieuwe nummer Flowers horen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Sugababes zijn terug

Hun nummer Flowers is een cover van de gelijknamige klassieker van Sweet Female Attitude uit 2010. De versie die het drietal gisteren ten gehore bracht viel bij velen in de smaak, net als de terugkeer van de meidengroep, die met onder andere de nummers Overload, Push the button, Too lost in you en About you now in de zero's bij velen door de speakers knalden. Op Instagram laat Mutya weten dolblij te zijn met de positieve reacties die ze ontvangen. "Bedankt voor al jullie steun, we waarderen de liefde enorm", schrijft ze bij een foto van de meidengroep op de bank bij Graham Norton. Ook op de Instagrampagina van de meidengroep zelf laat het drietal van zich horen. "We waren zo nerveus om dit live op tv te zingen, maar het was een genoegen."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sugababes door de jaren heen
De meidengroep Sugababes werd in 1998 opgericht door Mutya, Keisha en Siobhan, maar wisselde door de jaren heen meer dan eens van bezetting. Zo verliet Siobhan in 2001 de groep waarna ze werd vervangen door Heidi Range. Vier jaar later, in 2005, besloot ook Mutya de meidengroep te verlaten omdat ze zich meer op haar gezin wilde focussen, en kwam Amelle Berrabah bij de groep. Tot slot verliet Keisha in 2009 de popgroep, waarmee ze plaats maakte voor Jade Ewen. In 2012 kwamen de drie originele Sugababes al even weer bij elkaar onder de naam MKS – een combinatie van de voorletters van de namen van de meiden – omdat de Sugababes toen nog bestond. Nu dat niet meer zo is, zijn de meiden weer terug onder hun originele popgroepnaam.

Kennen we deze nog?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs