Jennifer Lawrence is getrouwd en deze beroemdheden waren erbij

Maar ook voor de locatie en het diner pakte de actrice flink uit

Jennifer Lawrence getrouwd
James DevaneyGetty Images

Het was gisteren de grote dag van actrice Jennifer Lawrence, die met haar vriend Cooke Maroney in het huwelijksbootje stapte. En alleen al om de gastenlijst was dat een bruiloft voor in de boeken.

Jennifer Lawrence getrouwd

The Hunger Games-actrice trouwde in Newport, in de Amerikaanse staat Rhode Island, in het bijzijn van 150 gasten. Naast familie waren er ook talloze collega's en vrienden uit het vak aanwezig, onder wie actrices Sienna Miller, Emma Stone en Cameron Diaz, comédienne Amy Schumer, realityster Kris Jenner en zangeres Adele.

De locatie
Maar naast de gastenlijst was volgens het Amerikaanse People ook de locatie van de bruiloft groots aangepakt. Zo zouden de twee elkaar het jawoord hebben gegeven op een buitengewoon chique landgoed, waar hun gasten ook aan mochten schuiven voor een uitgebreid diner. Daar zouden ze als voorgerecht gerookte buikspek hebben gekregen, met zoete aardappel en appel, en lag de keuze voor het hoofdgerecht tussen vis of wekenlang gerijpt rundvlees.

Jennifer Lawrence en Cooke Maroney
Jennifer Lawrence leerde haar kersverse hubby vorig jaar in juni kennen dankzij hun wederzijdse vriendin Laura Simpson. Ruim een half jaar later, in februari 2019, bevestigden de twee verloofd te zijn. In de podcast NAKED with Catt Sadler noemde de actrice Cooke eerder al "haar beste vriend". "Ik voel dat hij de ware is", zei ze toen. "Ik weet dat het stom klinkt, maar hij is het gewoon."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs