Shay Mitchell is bevallen van een meisje

De actrice deelt een zoete foto op Instagram

shay-mitchell
Theo WargoGetty Images

Weet je nog dat Shay Mitchell een paar maanden geleden plotseling aankondigde zwanger te zijn? Nou, de actrice is officieel moeder geworden. Ze kreeg onlangs een meisje, zo maakt Shay bekend op Instagram.

Shay Mitchell moeder geworden

De 32-jarige deelde afgelopen zondag een foto waarop Shay het handje van de kleine vasthoudt. "Laat haar nooit meer gaan," schrijft de actrice als caption.

View this post on Instagram

Never letting go...

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Dit is het eerste kind van Shay en haar vriend Matte Babel. In januari liet de Pretty Little Liars-actrice weten dat ze in 2018 een miskraam heeft gehad. "Ik verloor het kind van mijn dromen," vertelde ze.

Shay Mitchell miskraam

Dat het eerder misging, is ook de reden dat Shay Mitchell de tweede zwangerschap een tijdje geheim hebben gehouden. "Het ging niet zoals ik gehoopt had dat het zou gaan, en dat was extreem zwaar," aldus Shay over haar eerste zwangerschap. "We hadden het toen niet gepland. Het gebeurde gewoon en we waren er dolblij mee." Ze verloor het kind toen ze veertien weken zwanger was. "Het voelde alsof ik kapot was, als vrouw zijnde."

"Natuurlijk ben ik blij dat ik zwanger ben, maar ik voel nog steeds het verlies van mijn eerste kind," vertelde Shay. "Ik ga hier zo laat mogelijk de babykamer van maken," zei ze een paar weken geleden in een video. De actrice wilde er zeker van zijn dat er daadwerkelijk een baby ís om in de kamer te slapen. "Ik ben gerustgesteld als de baby geboren is." Die tijd is eindelijk hier.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs