Wie is Cody Simpson, de vriend van Miley Cyrus, ook alweer?

Waar kennen we hem ook alweer van?

Wie is Cody Simpson
Noam GalaiGetty Images

Miley Cyrus' liefdesleven leest een beetje als een soap. Even een korte recap: op 11 augustus ontstonden de geruchten dat Liam Hemsworth en Miley uit elkaar zijn, op 12 augustus wordt Miley Cyrus gespot met Kaitlyn Carter. De twee houden het iets meer dan een maand vol en vanaf 3 oktober is Miley al Instagram official met nieuwe vlam Cody Simpson. Maar wie is Cody Simpson ook alweer?

Wie is Cody Simpson?

Cody Simpson is een Australische singer-songwriter. In 2009 brak hij op 12-jarige leeftijd door met zijn covers op YouTube, een beetje als het Australische antwoord op Justin Bieber.

Cody Simpson's vriendinnetjes

Inmiddels zijn we tien jaar verder. Cody is nu 22 en heeft meer bekende vriendinnetjes dan hits op zijn naam staan.

Kylie Jenner

Kylie Jenner en Cody Simpson
Christopher PolkGetty Images

Cody Simpson's eerste wereldberoemde vriendinnetje was Kylie Jenner. Net nadat hij in 2012 voor zijn muziekcarrière naar LA verhuisde, schijnen de twee een tijdje samen te zijn geweest. Ze hebben daar destijds allebei geen uitspraken over gedaan, maar in 2014 liet Cody eindelijk iets los over zijn tijd met Kylie. 'Het hele K-O-D-Y-ding werkte niet zo voor me,' vertelde hij aan E!.

Gigi Hadid

International Day Of Happiness
Getty ImagesGetty Images

Van 2013 tot 2015 had Cody zijn eerste serieuze relatie met supermodel Gigi Hadid. Het stel had twee jaar lang een knipperlichtrelatie, en toen het in 2005 definitief uit ging vertelde Cody dat hij zo'n extreem publieke relatie te veel vond: “Ik hou van mijn ex, dat zal ik altijd blijven doen. We gingen vriendschappelijk uit elkaar en we hebben nog contact, maar ik voelde me niet prettig bij alle aandacht die we kregen," vertelde hij tegen DuJour.

Eerste kus met Miley Cyrus

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In een gedeelde Q&A op Instagram kregen Miley Cyrus en Cody Simpson de vraag wanneer ze voor het eerst hadden gezoend. We verwachtten natuurlijk dat het ergens in de afgelopen twee maanden was, maar de twee werden het erover eens dat het ergens in 2015 is geweest. Dit is dus niet de eerste keer dat er een vonk overslaat tussen de twee muzikanten.

Model Clair Wuestenberg

Cody Simpson ex-vriendin
Walter McBrideGetty Images

Model Clair Wuestenberg en Cody Simpson traden in augustus 2018 voor het eerst samen naar buiten, maar na enkele maanden daten leek hun break-up in januari 2019 niet zo soepel te verlopen. Clair vertelt in een Instagram Story dat ze “in a really, really s— way” gedumpt is. Ze noemde Cody niet bij naam, maar ze vertelde wel dat haar voormalige lover een "verwende, bevoorrechte, egocentrische, narcistische oplichter" is.

Miley Cyrus

Miley en Cody kennen elkaar dus al langer, maar zijn nu smoorverliefd. De twee werden op 3 oktober zoenend gespot in LA, en sindsdien posten ze zelf bijna dagelijks foto's op Instagram waarbij ze niet bang zijn om te laten zien hoe verliefd ze op elkaar zijn. Afgelopen week verscheen Cody's eerste liedje over Miley, onder de naam 'Golden Thing'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs