Miley Cyrus geeft in live video een sneer aan ex Liam Hemsworth

Zijn ze dan toch met ruzie uit elkaar gegaan?

liam-hemsworth-miley-cyrus
Presley AnnGetty Images

Miley Cyrus staat de afgelopen tijd non stop in de schijnwerpers. Dat heeft alles te maken met haar recente breuk met Liam Hemsworth. Inmiddels datet de acteur met Maddison Brown en de zangeres met Cody Simpson. Het leek erop dat Miley en Liam zonder ruzie uit elkaar gingen. Een nieuwe uitspraak van Miley doet nu echter iets anders vermoeden.

Miley Cyrus over Liam Hemsworth

Miley en Cody gingen afgelopen weekend samen live op Instagram. De twee muzikanten bespreken hun relatie in de video. Cody vertelt waarom het zo lang duurde voordat hij en Miley bij elkaar kwamen: "Ik vond haar leuk, toen vond zij mij leuk terwijl ik haar niet leuk vond en nu vinden we elkaar leuk," aldus de 22-jarige.

Miley vertelt dat ze voor een tijdje niemand "dichtbij liet komen" omdat ze op dat moment "te veel hard core feministische vibes had." Ze verzekert haar fans dat er nog steeds "goede mannen" bestaan en dat we niet moeten stoppen met zoeken naar zo'n "goede man."

Miley Cyrus over Cody Simpson

Ze gaat verder:"Ik dacht altijd dat ik op vrouwen moest vallen omdat alle mannen kwaadaardig zijn, maar dat is niet zo. Er bestaan goeie mensen die toevallig een penis hebben. Ik heb er maar eentje ontmoet, en hij zit in deze live video." Met andere woorden: ze kent maar één goede man en dat is Cody Simpson. Bij de oplettende lezer komen er nu een paar vraagtekens op. What about Liam? Is dit een diss in de richting van de acteur?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs