Jessica Biel gaat voor Halloween verkleed als hubby Justin Timberlake

Nu al het beste Halloween-kostuum van dit jaar

Justin Timberlake en Jessica Biel
George PimentelGetty Images

Halloween staat voor de deur, en vooral in Amerika wordt dat groots aangepakt. Dit weekend werden al de eerste feestjes gehouden, waarvoor Jessica Biel en Justin Timberlake terug in de tijd gingen en in de (oude) verkleedkist doken.

Halloween-kostuum Jessica Biel

"Dit gebeurt er als je vrouw op televisie toegeeft dat ze geen enkel liedje van NSYNC kent", schrijft Justin Timberlake bij het eindresultaat op Instagram. De look van Jessica verklapt meteen wat de zanger daarmee bedoelt: de actrice is verkleed als haar hubby in zijn tienerjaren, toen hij nog onderdeel was van de boyband NSYNC. De zanger had toen kort krullend, geblondeerd haar, een kapsel dat door de jaren heen bekend is komen te staan als een van Justin Timberlake's meest iconische looks.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Om je geheugen even op te frissen: zo zag Justin Timberlake er eind jaren negentig, in 1998 om precies te zijn, uit:

Justin Timberlake in 1998
Jeff KravitzGetty Images

Wat er aan het kostuum vooraf ging
De actrice besloot niet zomaar als haar hubby verkleed te gaan met Halloween; daar ging een bezoek aan de late night show Fallon Tonight aan vooraf. In de uitzending werd de actrice door Jimmy Fallon geconfronteerd met een interview dat ze eind jaren negentig gaf, waarin ze toegeeft NSYNC – note: de populairste boyband eind jaren negentig en begin zeroes – wel te kennen, maar niet echt fan van te zijn. Jessica is zichtbaar in shock door het interviewfragment, maar Jimmy Fallon kan alleen maar lachen. "You are in so much trouble."

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jessica Biel en Justin Timberlake
Voordat Justin Timberlake aan zijn solocarrière begon, werd hij bekend als één van de zangers van de Amerikaanse boyband NSYNC. Pas jaren later ontmoette hij zijn toekomstige vrouw Jessica Biel, met wie hij in 2012 trouwde. In 2015 kreeg het stel hun eerste en vooralsnog enige kindje Silas. Het jochie is nu vier jaar.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs