Valentino beweert dat Lady Gaga's Golden Globes jurk is gestolen

This is a case for the FBI

lady-gaga-jurk-golden-globes
Jon KopaloffGetty Images

Weet je nog, dat in januari de Golden Globes 2019 plaatsvond? Celebrities hesen zich in hun mooiste jurk en pak om op de rode loper te verschijnen. Zo ook Lady Gaga, die een lange, blauwe jurk van Valentino droeg.

Maanden later krijgt die outfit nog een staartje. De jurk blijkt geveild te worden zonder toestemming van Lady Gaga of Valentino. Die laatste beweert zelfs dat de jurk gestolen is.

Lady Gaga jurk gestolen

Lady Gaga verbleef tijdens de Golden Globes in de Beverly Hilton. De jurk - die geïnspireerd is op Judy Garland - is na het evenement achtergebleven in haar kamer, waar een huishoudster 'm vond. De medewerkster gaf de jurk aan als 'gevonden voorwerp', wachtende tot iemand het item kwam ophalen. Dat gebeurde echter niet, zo vertelt TMZ.

"Nadat de legale tijd dat een item bij gevonden voorwerpen moet blijven was verstreken, mocht ik de jurk houden als een gift," vertelt de huishoudster in een brief die de authenticiteit van de jurk bevestigt.

Veiling Lady Gaga jurk

De hotelmedewerkster besloot het kledingstuk te veilen. De minimumprijs is ruim €7.000. Momenteel kan er nog twee dagen geboden worden op Lady Gaga's jurk. Als het aan Valentino ligt, vindt die veiling helemaal niet plaats. VolgensTMZ heeft het Italiaanse modehuis de jurk opgegeven als gestolen. Valentino heeft de custom-made jurk destijds aan Lady Gaga geleend. Het is onbekend wie precies in z'n recht staat. Lady Gaga heeft in ieder geval nog niets van zich laten horen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs