Ronnie Flex belooft 10K aan degene die zijn overvallers identificeert

“Pizzaboy jij ben als eerste de lul”

ronnie-flex-instagram
@ronnieflex010Instagram

Afgelopen nacht kreeg Ronnie Flex onverwacht bezoek. Er stond een man, verkleed als koerier van Thuisbezorgd.nl, met pizzadozen op de stoep. Omdat Ronnie geen pizza had besteld, deed hij de deur niet open. Nu beweert de rapper dat de man een overval wilde plegen.

Ronnie Flex overval

De vermomde pizzakoerier kwam niet alleen. Een handlanger kwam ook in beeld en was duidelijk aan het praten met de pizzakoerier. Of er meer overvallers bij betrokken waren, is niet duidelijk. Volgens dit bericht van NOS is er ongeveer twee uur na de poging aangifte gedaan van de verdachte situatie. De politie is een onderzoek gestart. De actie vond plaats rond 22:00 uur, in de omgeving van Capelle aan den IJssel.

Ronnie Flex en Ali B geven beloning van 10k

Op Instagram delen Ronnie Flex en zijn manager Ali B beelden van de bewakingscamera die bij Ronnie’s voordeur hing. De man komt met zijn gezicht in beeld, maar omdat het ’s avonds of ’s nachts is opgenomen, is zijn gezicht niet direct herkenbaar. Daarom roepen de rappers hun fans op om te helpen.

“Overvallers met thuisbezorgd vermomming gezocht, beloning 10k als de daders gepakt worden. DEEL DIT ZOVEEL MOGELIJK, ik wil heel graag weten wie deze gasten zijn,” vermeldt Ali B onder één van zijn Instagramposts. Ronnie Flex zelf schrijft iets vergelijkbaars: “10K voor wie deze poepies identificeert... niet weg rennen next time. Wie wil 10 maken snel snel? HIT ME DM” en “10K voor wie identificeert… pizzaboy jij ben als eerste de lul”. De boodschap is duidelijk, nu maar hopen dat de politie de daders weet te vinden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs