Kylie Jenner vraagt contactverbod aan voor geobsedeerde fan

"Ik ben bang voor de veiligheid van Stormi"

kylie-jenner-met-gala-2019
Taylor HillGetty Images

Als je Kylie Jenner heet, kun je bijna niet meer over straat zonder dat je een horde fans achter je aan hebt. Afgelopen dinsdag ging dat zo ver, dat een fan bij Kylie's huis wist te komen. De realityster heeft inmiddels een contactverbod aangevraagd.

Kylie Jenner contactverbod

TMZ meldt dat een 22-jarige man de gesloten gemeenschap waarin Kylie's huis staat binnen wist te komen. Hij zocht vervolgens het huis van de Kylie Cosmetics-eigenaar en maakte een scène bij de voordeur van haar huis, omdat hij 'Kylie Jenner wilde zien'.

Kylie vreest veiligheid Stormi

Een beveiliger wist de man de wijk uit te krijgen, waarna hij gearresteerd werd. Kylie Jenner zelf was op dat moment niet thuis. Volgens TMZ vertelt Kylie bang te zijn voor de veiligheid van haar dochter Stormi en haarzelf. Ze vreest dat de geobsedeerde fan de volgende keer wél in haar huis weet te komen.

Fan gearresteerd

Inmiddels is de man opgepakt en veroordeeld op basis van twee gronden: een overtreding door op privéterrein te komen en een misdaad omdat hij smokkelwaar bij zich had toen hij opgepakt werd. Het gaat om een pijp waarmee hij wiet gerookt had.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs