Selena Gomez reageert op Niall Horan dating-geruchten

Selena werd de afgelopen maand gespot met twéé van haar exen

Selena Gomez relatie
Gareth CattermoleGetty Images

Heeft Selena Gomez een relatie? Haar fans speculeren er graag over, maar Selena wil voor eens en voor altijd duidelijkheid: ze is al twee jaar single. De geruchtenmolen draaide op volle toeren toen Selena de afgelopen weken zowel met Niall Horan werd gespot, en een etentje had met een andere ex, Samuel Krost.

In een post op Instagram Stories laat Selena weten te wachten op het moment dat God iemand op haar pad brengt:

Selena Gomez en Niall Horan

Selena en Niall Horan (die vrolijke blonde uit One Direction) werden in het najaar van 2015 aan elkaar gelinkt. De twee wereldsterren dachten rustig op een date te kunnen gaan op de ontzettend drukke Santa Monica Pier. Ook schijnen ze erg intiem te zijn geweest op een verjaardagsfeestje van Jenna Dewan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerder deze maand postte één van Selena Gomez' besties, Courtney Lopez, een foto op Instagram van een gezellige vriendengroep. In het bijschrift laat ze weten dat ze altijd gelukkig is als deze groep bij elkaar is, ondanks alle drukke levens. Aan de linkerkant zien we Selena en Niall. Het is duidelijk een vriendschappelijke situatie, maar het feit dat Niall zijn arm om Selena heen heeft, is genoeg om fans te laten speculeren: zijn ze weer bij elkaar? Nee, dus.

Selena Gomez en Samuel Krost

Dan is er Samuel Krost, een vriend van Gigi Hadid. De twee werden in het begin van 2016 hand in hand gefotografeerd. Enkele maanden later bevestigde Samuel hun relatie via Instagram, met een emotioneel break-up bericht dat hij snel weer verwijderde: "Selena is een echt meisje met echte gevoelens. Alle oppervlakkige mensen die ongelukkig zijn met hun liefdeslevens: weet dat echte liefde bestaat. Ook al scheiden onze wegen hier, ik heb in ieder geval geleerd dat liefde echt is. Ik hou van je, Sel."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eergisteren werden ze samen gezien in een restaurant in het New Yorkse Soho, maar ze hadden allebei een groepje vrienden bij zich. Nogmaals: dit hoeft helemaal niks te betekenen, dus Selena is er eindelijk een keer klaar mee. Once and for all: ze is single.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs