Kim Kardashian photoshopte haar dochter Chicago in deze foto

En de reden is eigenlijk best wel komisch

Kim Kardashian photoshop
TheStewartofNYGetty Images

Dat Kim Kardashian niet vies is van een beetje photoshop, is inmiddels geen geheim meer. Maar dat de realityster niet alleen meer zichzelf, maar ook haar kinderen photoshopt, is iets nieuws. Op Instagram geeft Kim toe haar éénjarige dochter Chicago in haar laatste Instagramfoto te hebben gephotoshopt, máár daar een goede (en eigenlijk ook best wel komische) reden voor te hebben.

Kim Kardashian photoshopt dochter

Kim legt in het bijschrift van de foto uit dat ze voor Halloween graag een foto wilde met haar hele gezin. De hele Kardashian-West-clan ging voor de feestdag, waarvoor in de VS elk jaar groots wordt uitgepakt, verkleed als de familie Flintstone – inclusief Kanye als Dino. En dat is precies waar het fotomoment fout ging: de kleine Chicago was bang voor Dino, waar dus eigenlijk gewoon haar vader in zat.

Gezin van Kim en Kanye
"Deze familiefoto was echt een grote uitdaging, want Chicago was bang voor Dino", schrijft Kim bij de foto waar ze tóch allemaal opstaan. Hoe ze dat heeft geflikt? "We hebben geprobeerd Chicago uit te leggen en te laten zien dat haar vader in het pak zat, maar ze snapte het concept gewoon nog niet. Dus een shout out naar de fotograaf die haar uiteindelijk in de foto heeft gephotoshopt."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs